
Salutare! Sunt Andreea și aceasta este a doua mea încercare de a avea un blog. Pe primul l-am deschis la în liceu, însă după câțiva ani, l-am închis, preocupată fiind de alte lucruri. Am descoperit pasiunea de a găti și a explora lumea prin experiențe culinare odată ce mi-am inaugurat propria bucătărie. Cred că este și ceva genetic având în vedere că mama a fost mereu o artistă în bucătăria copilăriei mele.
La început totul a fost o glumă – un desert, un dish special, o fotografie, un story, un cheesecake, un tort, apoi alte torturi, alte fotografii și tot așa… până când mi-am dat seama că gătitul și prăjituritul sunt terapie pentru mine. Timpul petrecut în bucătărie mă ajută să mă desprind de gadgeturi, mă ține în mișcare având un job care presupune mult timp petrecut la birou, mă relaxează și la final, când văd rezultatul, mă face fericită.
Să știți că de multe ori și eu am eșecuri în bucătărie. Unele se transformă în cu totul altceva față de ce îmi propun, iar rezultatul e cool până la urmă, altele nu se mai pot transforma în nimic.:))
Cred că și mâncatul este o călătorie – în diferite colțuri ale lumii, culturi sau comunități. Așa că pe bakeandtravel.ro găsiți rețete încercate de mine, recomandări, experiențe culinare și povești din călătorii. A și… multă pasiune.
Bine ați venit!