Aperitiv/ Retete

Rulouri cu cremă de brânză și ciuperci

Între vot și shoppingul pentru Moș Nicolae, am lansat sesiunea de delicii pe care le putem savura în luna decembrie, cea mai frumoasă lună din an dacă m-ar întreba cineva pe mine. Așa că astăzi vă prezint un aperitiv foarte rapid, potrivit să completeze masa de sărbători în compania familiei sau prietenilor – rulouri cu cremă de brânză și ciuperci.

Rețeta este prima dintre cele zece pe care le propun pentru sărbătorile de iarnă de anul acesta. În variantă video o găsiți aici. Hai să vedem despre ce este vorba.

Rulouri cu cremă de brânză și ciuperci

Ingredients

  • Pentru 7 rulouri
  • 1 aluat de patiserie
  • 1 conservă de ciuperci
  • 30g unt
  • 3 linguri de cremă de brânză
  • 1 legătură de mărar
  • Condimente: sare, piper, muștar, praf de usturoi
  • 1 ou

Instructions

1

Călim ciupercile în unt, adaugăm condimentele și mărarul până se absoarbe toată apa lăsată.

2

Încingem cuptorul la 220 de grade.

3

Lăsăm la răcit și întindem aluatul de patiserie pe o tavă de cuptor pe care îl tăiem în fâșii.

4

Ungem cu brânză și adaugăm ciupercile.

5

Rulăm și ungem cu ou fiecare pateu.

6

Dăm la cuptor pentru 25 de minute sau până când pateurile devin se umflă și se rumenesc.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply